andra projekt!

Det är inte bara i Gärdsbol vi har många projekt utan även i Mora!
Här kommer flytt av härbre i bilder!
Fortsättning följer!
Här uppe stog det från början med dörren åt "fel" håll.Nu är det flyttat ner mot huset och  vänt så att dörren är åt "Rätt" håll!


Mannen i vit t-shirt och keps är min hovslagare! När han kom och upptäckte att vi var på gång med en flytt så sa han att det räcker nog att sko bak...............och var snabbare än någonsin....................för att vara med och styra upp härbre flytten.......................nästa dag när jag hämtade Passion i hagen var hon utan framskor!!!! Det vara bara att sko själv!Detta är resultatet och min snälla familj som har hjälpt till med detta! ( och en massa annat)


öppet igen!

Lördag 11.00-16.00 har vi öppet i butiken! Välkommen!


Till salu!

Det är otroligt mycket att rensa och städa ur, inte bara i stugan utan även i dom fallfärdiga uthusen! Det känns som om det aldrig tar slut, har lastat hur många släpkärror som helst och slängt. Sen är ju jag sån att jag inte gärna slänger nåt som jag tror går att använda. Plötsligt står man där och är i behov av något som man slängt för ett halvår sedan!
Just nu har vi städat fram 2 kaminer och lite moppedelar! Och det känns inte som nåt som jag behöver men någon annan kanske? Hör av er iså fall!


Nyheter på väg in i butiken! Återkommer med bilder!


RSS 2.0